Voormalige mannen, complexen, alcoholisme en andere problemen uit het verleden meisje terwijl je bij hen leeft

Voormalige mannen, complexen, alcoholisme en andere problemen van het laatste meisje: hoe te leven met hen?

Ongeveer 7 van de 10 mensen geloven dat de partner heeft bijgedragen aan hun relatie van verschillende problemen. We keken naar vijf skeletten, die hoogstwaarschijnlijk uit de koffer van het meisje kunnen komen en klaar zijn om je gedetailleerde instructies te geven, wat te doen in elk van deze gevallen.

Case Number 1: De eerste geeft haar rust niet

Vraag jezelf Is het hierdoor moeilijk zorgen te maken? “Niemand "vroegere" ontsnapte niet aan de verleiding om in het geheim te of zelfs expliciet te plaatsen in sociale netwerken achter het meisje dat zijn hart brak. Het is handig – je kunt

alles kennen en onopgemerkt blijven, – meldt Brandy Inhlus, to.M.N., Sextherapeut. – Hoogstwaarschijnlijk moet je gewoon wachten totdat ze uiteindelijk interesseerden voor elkaar verliezen, goed, of laten ze met vrienden blijven, “de expert kalmeert.

Mis niet Als ze in het verleden echt zijn verleden verliet, is het onwaarschijnlijk dat ze snot zal oplossen, onthouden hoe ze een Chinese lantaarn lanceerden in loodwolken. Als ze hem in reactie schrijft, ontmoet hem met hem voor een kopje koffie of beantwoordt zijn oproepen – Bates Angst.

Dalen Je wilt haar waarschijnlijk vragen “wat is de hel?”Of breek de neus van zijn eerste, maar er is veel efficiëntere en rustige methode. Vul het uit de kalenderevenementen. “Geef het nieuwe sensaties – en je relatie zal bloeien, – ik ben er zeker van. – Gezamenlijke vrijetijdsplanning is een succesvolle strategische cursus van uw kant “. “Hoe meer je haar kansen geeft om een ​​nieuwe te bewonderen en te verrassen, ‘winderig predikt’, hoe minder ze hun verleden zal romantiseren”.

Ongeldige beweging Afbreken. Match deze lijn, en hallo – Van de prins op het witte kone ga je meteen in een Mara die, die ongelijk is, zal beginnen zich af te vragen of ze voor de nacht bidt. Hier zijn zo vroeger en winnen.

Case # 2: Schoonheid beschouwt zichzelf een monster

Vraag jezelf Voor zover alles wordt gelanceerd? Helaas, maar dit is een veel voorkomend probleem: tot 90% van de vrouwen is niet tevreden met hun uiterlijk “, zegt Psycholoog Coffman-Sherman. En dit is een uurbom die alles bedreigt dat je relaties je geven: van seks tot emotionele gezondheid, een expert is zeker.

Mis niet Haar vriendels zijn ook streng? The Sex Roles Magazine ontdekte dat de meer vrouwenvriend zorgen maakt over hun uiterlijk, hoe sterker het complex en zij zichzelf.

Dalen Vleien haar onbeleefd en uniform. “Vertel me hoe je gek bent op de mol van haar op de paus, smelt op de wang en sproeten op de neus,” de psycholoog wordt aangemoedigd en.M.N. Robin Silverman. Persistent Praises zullen haar helpen om interne samoje te overwinnen. En kijk, niet te stom op die zones van haar lichaam, die ze niet tevreden is, – buik, bijvoorbeeld, als ze hem ver van het ideaal beschouwt.

Ongeldige beweging Vergelijk het met andere mensen – zelfs als het een vergelijking is in haar gunst. “Je bent altijd veel dunner Marilyn Manson geweest!”- Dat is zonder dat. Dus je volgt nog steeds actief de grootte van zijn taille? En vergelijk het zelfs met je ideaal? Het wordt alleen in twijfels geconfigureerd over.

Case Number 3: Ze bracht herpes uit het verleden

Vraag jezelf Je hebt zes maanden met haar geslapen sinds ze geïnfecteerd? Het cheap levitra online is in deze periode dat het risico op het maximum van genitale herpes oppakken!

Mis niet Genitale herpes wordt meer verspreid dan je denkt. Voor ruwe schattingen zijn ze verbaasd elke zesde man op de planeet.

Dalen Als ze het je over het probleem heeft verteld, geef toe dat zo’n openhartigheid moed nodig heeft, naast het waarschuwing daarover, zorgt ze om jou. Ten tweede is het risico om besmet voor u te worden, zelfs als u seks hebt (in een condoom, natuurlijk). Raadpleeg uw arts en leef gelukkig.

Ongeldige beweging Onthullende conclusies over haar verleden. Veel mensen denken dat seksueel overdraagbare infecties – het heleboel dissolute vrouwen en mannen. Sterker nog, het risico om ziek te worden voor alle mensen. Herpes kan niet alleen schamen tijdens de ongevoelde orgie, die waarschijnlijk uw verbeelding trekt, maar gewoon algemene hygiënische items gebruikt.

Case №4: Eerder heb ik haar vriend ontmoet

Vraag jezelf Waarom is het zo irritant? “Dit is jaloezie, en nog erger – je veroordeelt het voor een pech, – zegt een familie psychotherapeut, om.M.N. Paul Hocmeier. – Als je in haar eerste begint te graven – draai je in haar ogen in agressief en onzeker over jezelf. Het zal je relatie doden, “waarschuwt de deskundige. Ik weet nooit wat ze had of jij eerder, veel belangrijker wat er vandaag met je gebeurt en morgen zal gebeuren.

Herken Je bent absoluut niet de eerste die in zo’n situatie kwam. In 19% van gehuwde paren of echtgenoot, of de vrouw had eerder iets “iets” gehad met vrienden / vrienden van het totale bedrijf. Het ding is jong.

Dalen “Vertel je vriendin waar je me zorgen over maakt, – adviseert Vinita Mita, aan.M.N., psychotherapeut. – Misschien denkt ze dat je gewoon plezier hebt die herschreven van niets te doen – net als voordat het met je vriend was. Maar als je bent afgestemd op een serieuze relatie, zeg dan, niet breder “. En zuigen onder het lepelgevoel van jaloezie is al je ego. UAMING HET.

Ongeldige beweging Gebruik dit feit van zijn biografie als een wapen in het geschil. Laten we haar relaties uit het verleden doen, en je bent de nacht alleen gegarandeerd.

Case Number 5: Ze weet niet hoe ze te drinken, maar nog steeds drinkt

Vraag jezelf Hoe vaak gebeurt het? Als het regelmatig ‘laadt’, heeft ze waarschijnlijk ernstige problemen, in de resolutie waarvoor professionele hulp nodig is. Als dergelijke dingen niet vaak en meer overkomen, is alles niet zo eng – je moet haar gewoon helpen je kracht te tellen: als je dat ziet op een feestje dat ze al de vijfde Mojito bestelt, neem dan haar thuis.

Mis niet Minnaar van drummende drank nog onvoorspelbaarer dan ons weer en gewassen. En als de basis van sterke relaties vertrouwen is, breng je je eigen op iets heel wankel.

Dalen Je zult ‘slechte politie’ moeten zijn. Nee, we gaan niet om rolspellen. Zet met een vriend aan de tafel (waarop er geen fles is) en vraag haar om enkele beperkingen in je relatie met alcohol te introduceren. Geef voorzichtig een paar voorbeelden van hoe ze alle grenzen passeert (“Jij schreeuwde naar de hele bar die je met me in bed in bed gaat maken”). Als het de fles niet kan weerstaan, is het beter om je handen te wassen en een ski te maken.

Ongeldige beweging Wacht tot het probleem op zichzelf moet worden opgelost. Praat met NE.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *